Andere activiteiten

Naast het organiseren van Samenscholingsweken en broeikas, vinden er binnen jongerenwerking Tabee nog heel wat andere activiteiten plaats. Hieronder beschrijven we enkele van die activiteiten.

Terugkomdag

Ongeveer twee weken na afloop van een samenscholingsweek organiseren we een terugkomdag. Op die dag zien begeleiders en leden elkaar weer om herinneringen aan de afgelopen SSW op te halen, bij te praten, spelletjes te spelen, …

Tabee Quiz

Jaarlijks organiseren we een Tabee Quiz ten voordele van een goed doel! Ons quizteam stelt vragen en puzzelrondes op die geschikt zijn voor de hele familie. Er is ook elk jaar een jongerenklassement.

Dit jaar gaat de quiz helaas niet door. Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Tabee Picknick

We organiseren jaarlijks een Tabee picknick voor alle leden en begeleiders van jongerenwerking Tabee. Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Tabee op café

Op regelmatige basis zorgen we binnen Tabee voor ontmoetingsmomenten voor de begeleiders. Ons initiatief ‘Tabee op café’ zorgt altijd voor zowel leuke, onvergetelijke momenten als voor verbondenheid. 

Kerst bij Tabee

Elk jaar komen leden en begeleiders samen op een dag tijdens de kerstperiode om Kerstmis samen te vieren. Met lekkere hapjes en drankjes, ludieke spelletjes en foute kerstoutfits wordt het jaar zo gepast afgesloten.

SSWW

Jaarlijks organiseren we een aangepaste versie van onze samenscholingsweken voor de begeleiders. Samen brainstormen we over het jaarthema, nieuwe methodieken, … Kortom, hier worden de plannen voor onze fantastische samenscholingsweken gesmeed!